Back to All Events

#Torvlivet – Matmarked og Bondens marked på Tønsberg torv


Vi gjentar fjorårets suksess – og fyller Tønsberg torv med kortreist mat, lokale delikatesser, sesongens bær og grønnsaker, fisk og skalldyr og masse annet snadder!   

Selger du noe av dette, eller har fingermat som kan spises på stedet, ferske kortreiste grønnsaker, lokale delikatesser, blomster eller annet som er av interesse for øyne og ganen, søk nå. Det koster kr 170,- for 3x3 meter og kr. 230,- for 3 x 6 meter. Søknadsskjema finner du her: http://www.tbgsentrum.no/torvleie

Datoene for matmarkedet #Torvlivet i 2018 er 17. mars og 22. september. Disse dagene er det også Handelens dag i byen, noe som bidrar til ekstra mange besøkende. Bondens Marked kommer også og er en del av markedet.

Vi gleder oss til å høre fra dere. Søk nå!

fullsizeoutput_23d9.jpeg
Earlier Event: September 22
Handelens dag #Torvlivet
Later Event: September 22
Musikk i sentrum