Back to All Events

Åpning av Europeisk mobilitetsuke

MOBILITET.JPG

Hvert år fra 16. til 22. september deltar mer enn 2000 europeiske byer i en felles kampanje for miljøvennlig transport. I år blir mennesker over hele Europa oppfordret til å velge rett reisemiks. Det finnes mange alternativer til bil, og under mobilitetsuka utfordres du til å bytte ut noen av bilturene med sykkel, buss eller en gåtur. 

Det blir europeisk mobilitetsuke i Vestfold også! Vestfold fylkeskommune, Tønsberg kommune, Horten kommune, Vestfold kollektivtrafikk, Fylkesmannen i Vestfold og Statens vegvesen markerer i år europeisk mobilitetsuke i samarbeid.

Vi inviterer til åpningen av uka med mange gratis aktiviteter for barnefamilier. Kom og bli med - på Bibliotekplassen i Tønsberg.

Earlier Event: September 15
Bilmesse Fix Arena
Later Event: September 15
Messafestivalen 7.-16. september