Back to All Events

Kunstutstilling: Ari Behn og Eldar Parr

Utstilling2.jpg

Oslo Kunstformidling holder pop-up utstilling i Tønsberg med malerier og håndkolorert grafikk av Ari Behn og Eldar Parr.

 Utstillingen finner sted i Storgaten 28, ved siden av Norli bokhandel 21. - 23. september. (Vernissage fredag 21. september kl. 18-20)

Ari Behn
Behn har jobbet med visuell kunst i lengre tid. Arbeidene til Behn beveger seg mellom det figurative og nonfigurative. Maleriene har et tydelig formspråk med klare fargetoner, tekst, bokstaver og symboler.

Jeg maler fra livet mitt og er ærlig. Det er jeg alltid ” uttaler Ari Behn selv. Ari Behn har vært utstilt en rekke steder i Norge og hans bilder har fått stor oppmerksomhet. Han var blant annet årets kunstner på Røros kulturuke i 2018, årene før var det Håkon Bleken og Sverre Bjertnæs som innehadde tittelen.

Eldar Parr
Parr er maler og grafiker, og åpnet eget studio i Oslo 1991. Fra da har han i all hovedsak arbeidet med bildende kunst. Han arbeidet i en tid i miljøet rundt Nerdrum og Nerdrums uttrykksform var i en periode en del av Eldar Parrs stil. Han forlot Nerdrum miljøet i 1996 for å finne sin egenart.

Eldar Parr er kanskje den av de som var en del av Nerdrum miljøet som har frigjort seg mest fra sin ”læremester” og etablert sin egen form og sine egne uttrykk. Han arbeider mest med oljemalerier, men har også en betydelig produksjon av håndkolorert grafikk. Temaet er ofte mennesker - mange mennesker, like mennesker, mennesker i bevegelse, mennesker på vandring.

Earlier Event: September 21
Musikk i sentrum
Later Event: September 22
Handelens dag #Torvlivet