Back to All Events

Konsert Sawatdee Restaurant & Bar: Kjell Elvis

Kjell Elvis.jpg

Har du lyst til å oppleve selveste Elvis Presley? Vel, Kjell Elvis er en enormt god imitator både på utseende og musikalsk . Denne mannen kommer til Sawatdee restaurant og bar midt på Tønsberg brygga 29.09.2018. 

Som Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist tar Kjell Elvis yrket sitt alvorlig. På scenen er han Elvis Presley, men også Kjell Henning. Han er Kjell Elvis - artisten som høres ut som Elvis, ser ut som Elvis, og skaper stemningen Elvis var kjent for.

Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.

Billetter og mer info. her: https://www.facebook.com/events/958617674322955/

Earlier Event: September 29
Tunsberg Whiskeyfestival
Later Event: October 1
Middag for en hundrings