Back to All Events

FOYNHAGEN PRESENTERER: DI DERRE

Di Derre.jpg

Di Derre kommer tilbake til Foynhagen i 2018!

Di derre ble dannet i 1992, og i løpet av noen hektiske år på midten av 1990-tallet gikk Di derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Albumet Jenter & Sånn solgte i over 190 000 eksemplarer, og siden den gang har de fått en selvfølgelig plass i den norske musikkkulturen.

Sommeren og høsten 2006 reiste Di Derre på en omfattende avslutningsturné over store deler av landet. I juni 2006 kom de med samleskiva "Di beste med Di Derre", som inkluderte et par nye låter. Responsen har vært "overveldende", ifølge bandet selv, og de har spilt for fulle hus blant annet i Bergen og Kristiansund.

Bandet består av: Jo Nesbø, Unni Wilhelmsen, Magnus Larsen jr, Espen Stenhammer, Lars Jones og Halvor Holter 

Velkommen i Foynhagen 13. juli sammen med Di Derre!