Back to All Events

Foynhagen presenterer: Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers.jpg

Siden 1992 har Bo Kaspers Orkester gitt ut ni studioalbum og to samlieskiver som til sammen har solgt i over  1,5 miljoner eksemplarer. I 2012 slapp de sitt nye album "Du borde tycka om mig", som er produsert av Christian Walz.

De har har på under to tiår skapt klassiske låter som "Det går en man omkring i mina skor", "Hon är så söt", "Amerika", "Ett & noll", "Vi kommer aldrig att dö", "Ett ögonblick i sänder", "Undantag", "I samma bil" och "Innan allt försvinner". Deres lett sofistikerte blandning av pop, jazz og latinamerikansk musikk med tekster som skildrer hverdag og relasjoner ble i hjemlandet Sverige belønnet med en Grammis for Årets band 1998.

Gutta spilte i Tønsberg på Færderfestivalen i fjor sommer, og i år er de altså klare for Foynhagen! Det er bare å glede seg!