Back to All Events

SEIGMEN I FOYNHAGEN!

seigmen.jpg

SEIGMEN KOMMER ENDELIG TIL FOYNHAGEN!

Lenge har vi forsøkt å få Seigmen til Foynhagen, og endelig kan vi bekrefte at Tønsbergs desidert mest legendariske rockeband endelig kommer!

Seigmen var et fenomen i norsk musikk på andre halvdel av 90-tallet. Deres særegne sound fusjonerte de harde kantene fra grungen med noe særegent nordisk og melankolsk, noe storslått og vakkert. Ryktet om bandet fra Tønsberg bygget seg raskt opp fra albumet «Total» og ep-en «Hjernen er alene» i 1994, til det smalt for alvor med «Metropolis». Tittelsingelen alene solgte nærmere 25.000 eksemplarer, albumet solgte til platina og ga bandet Spellemannspris. 

Det var likevel som liveband Seigmen først og fremt skapte sitt rykte. Deres potente og nærmest teatralske tilnærming til konsertformatet var noe nytt her hjemme, og en konsert med Seigmen var, og er, en helt spesiell opplevelse. De fem medlemmene i Seigmen fortsatt besitter en unik kraft og intensitet når de møtes på en scene. 

Vi er ekstremt stolte av å kunne ønske velkommen til Foynhagen og Seigmen fredag 11. mai! 

 

 

Earlier Event: May 11
Messafestivalen
Later Event: May 12
Messafestivalen