Back to All Events

FOYNHAGEN PRESENTERER: LOVESHACK

Loveshack.jpg

De avsluttet sesongen i Foynhagen i 2017 - og FOR en stemning det var! Nå kommer de tilbake etter ønske fra publikum!

"LOVESHACK are the ultimate 80’s cover band who bring back the good times in fine style, guaranteed to get any party jumping and have the whole place singing along… I have worked with them on many occations, but I do have to say that I would rather introduce them... As they are a very tough act to follow!!!" (Pat Sharp, ikonisk 80-talls VJ & DJ).

"Norges svar på KISS" (Ole I'Dole).

Loveshack feirer 20 år i 2018! De har spilt over 1.500 jobber for flere hundre tusen mennesker. Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler.

Earlier Event: May 9
Messafestivalen
Later Event: May 10
Messafestivalen