Back to All Events

Tønsberg Metallfest

Tønsberg Metallfest.png

Tønsberg Metalfest inviterer til en rå og brutal metallfestival på Støperiet Scene i Tønsberg den 14. april 2018.

På scenen står I The Betrayer, Haunted by Silhouttes og First Delusion.

I The Betrayer: I The Betrayer er et heavy metal-band som med lidenskap for metall og inspirasjon fra forskjellige stilarter som blues, progressiv rock og death metal, har klart å kløyve sin egen identitet i sjangeren.

Mellom tunge riff og dundrende trommer kan du forvente å høre vokaler som skyter til værs rett før de stuper ned til snerrende growls, samt melodiøse gitar-leads over drivende metallprogresjoner og akkompagnerende rene passasjer som eksploderer i en kraftig og kommanderende sang.

Haunted by Silhouettes: Haunted by Silhouettes fra Trondheim har med sin eksplosive melodiske death metal vist at de lager et voldsomt liv på sine konserter! Bandet spiller melodisk death metal med inspirasjon fra band som In Flames, At the Gates, Dark Tranquillity og Chimaira og lignende artister. Musikken er eksplosiv med melodiøse, tunge gitarer og brutale vokaler som gurgler langt nede i dypet! Live er bandet hardtslående og utestedet Good Omens i Trondheim skrev etter en konsert der at "de tar tak i sjela di og rister den".

First Delusion: First Delusion er et hardtslående metalband med låter som treffer publikum midt i ryggraden. Musikken er bygget opp rundt tunge gitarriff, med tekster som underbygger stemningen i musikken. På toppen av dette legges en sår og klar, men aggressiv vokal som gir bandet ekstra særegenhet. First Delusion er vanskelig å sjangerfeste, men beveger seg på grensen mellom hardrock og metal.