Back to All Events

Kattas Figurteater presenterer: Petra og Ulven

Petra og ulven1.png

PETRA OG ULVEN
-med Bjørn Vidar Ulvedalen og Kattas Figurteater Ensemble i Tønsberg Domkirke

Petra og ulven er en nyskapende og fri gjennfortelling av Peter og ulven av Sergej Prokofiev, et kjent og elsket musikkeventyr fra 1930-årene. Petra lever i et hus i skogen sammen med sin bestefar. Bestefar sier at hun må holde seg innenfor hagegjerdet. Men Petra liker å leke i skogen, da må hun også lære å passe seg for ulven.

Ulvedalen har valgt bort det store orkestret og lar orgelet representere alle instrumentene i denne versjonen. Forestillingen spilles i kirker, og Kattas Figurteater har valgt midtgangen mellom benkeradene som sin hovedscene. Dukkemaker og scenograf Tuva Synnevåg har skapt tegneserieaktige figurer og masker. Eneste figurspiller/skuespiller er Madeleine Barosen Herholdt.

Forestillingen er både morsom og fryktinngytende og anbefales for barn fra 4 -12 år.

Billetter kan bestilles på: https://kattasfigurteater.ticketco.events/no/nb

Petra og ulven2.jpg