Back to All Events

Vassendgutane til Støperiet

Vassendgutane.jpg

Vassendgutane kommer for 6. året på rad til Støperiet i Tønsberg Lørdag den 18. februar med fullt band!

-"Dette er en av de spillejobbene i året vi virkelig gleder oss til!" - Vassendgutane

Vassendgutane er et norsk band fra bygda Åmdalen i Ørsta som spiller sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country». Vassendgutane har gjort stor suksess som konsertband rundt omkring i Norge med sin uhøytidelige og humoristiske vri på countrymusikken. Bandet består av syv medlemmer og ble startet opp i 1996. De gjorde det meget bra med albumet XO i 2008, som gikk til topps på VG-lista og solgte til dobbel platina, med over 80 000 solgte eksemplarer.

Velkommen til en helaften på Støperiet i Tønsberg!

Later Event: February 19
Middag for en hundrings