Back to All Events

Skaperverkets kulturkafé: Lars Martin Myhre

Lars Martin Myhre.jpg

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Lars Martin Myhre

Endelig kan vi ønske dere velkommen til kulturkafé med selveste Lars Martin Myhre. Tønsberggutten som tidlig valgte musikk som levebrød, og som gjennom 40 år har satt sitt preg på norsk musikkliv som en anerkjent komponist, gitarist, pianist, vokalist og produsent. 

Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, "Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” har vært hyppig spilt på NRK P1. 
Han har deltatt på nærmere 70 album, samarbeidet med utallige andre artister og komponert filmmusikk, musikaler og teatermusikk. Han har mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter. Lars Martin mottok nylig Alf Prøysens Ærespris. 

At han også har samarbeidet tett med Frelsesarmeen, er kanskje ikke så kjent, men en periode jobbet han så mye for Frelsesarmeen at vi kalte han leiesoldat. Derfor er det ekstra hyggelig å ha han tilbake på Frelsesarmeen, i hans egen hjemby, med en konsert på Skaperverket. Vi tror det blir en flott kombinasjon. Lars Martin har mye å gi oss gjennom tekst og musikk, og kaféen lover å servere de lekreste fristelser. Samtidig hjelper du oss med å opprettholde driften av Skaperverket, hver gang du besøker kaféen vår.  

Åpen kafé fra kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Sted/Arrangør: Fretex-butikken og Skaperverket i Tønsberg,
Nedre Langgate 19
Gratis inngang

Velkommen til en varm og god opplevelse!

Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1669610103062080/

 

Earlier Event: February 1
#denfølelsen - Sturla Berg -Johansen
Later Event: February 17
Vassendgutane til Støperiet