Back to All Events

A Magical Moment: Hanne Krogh, Johnny Logan, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud

JULEKONSERT.JPG

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og Quality Hotel Tønsberg inviterer til konsert/familiejulebord i Oseberg kulturhus søndag 2. desember.

Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan!

Når stjernelaget også i år toppes med to av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.

Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60 års-jubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturne i Norge.

I år klarte hans tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned.

Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestere.

Sjelden finnes det en tenor av Marius Roth Christensen og Thomas Ruud sitt nivå i ett land. Tønsberg har to! Marius, som i dag er den store stjernen på Den Norske Opera, kommer fra distriktet, mens Thomas, som synger hovedroller verden over, senest ved den store operaen i Singapore, flyttet hit i år.

Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter - så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.

Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.

Earlier Event: December 1
Stjernegalla - Oseberg Kulturhus
Later Event: February 9
Raga Rockers - Støperiet