Back to All Events

Jubileumskonsert med Tønsberg Janitsjarkorps og venner

Jubileumskonsert.jpg

Tønsberg janitsjarkorps fyller 90 år 5 november 2018. Dette ønsker vi å feire med en forrykende jubileumskonsert 11 november i Oseberg Kulturhus. 
Konserten vil by på mange musikalske smakebiter og deriblant musikk av den amerikanske komponisten og dirigenten Leonard Bernstein som ville fylt 100 år i år.
En av gjestene på konserten er tenor sangeren Marius Roth Christensen som har en allsidig karriere. Han ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmenn, og studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han senest gjorde igjen høsten 2017. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, White Minister i Le grand macabre, Styrmannen i Den flyvende hollender, Don Ottavio i Don Giovanni og Zinovij Borisovich Izmajlov i Lady Macbeth fra Mtsensk.

Earlier Event: November 10
DoubleBowieConcert - Støperiet
Later Event: November 23
Black Friday-arrangement på Torvet