Back to All Events

Sissels Jul

Sissels Jul.jpg

Sissels Jul 2017

 

Sissel har en stemme som får elver til å renne oppover. Slik åpnet en dansk storavis sin anmeldelse av en av Sissels konserter. I tillegg til stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.   

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate– og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå. 

Sissels jul 2016 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden. Årets juleturné blir enda større og vil besøke Norge, Sverige, Danmark og Island med turneåpning i Gøteborg 22. november og avslutning i Reykjavik 20. desember.  

Sissel turnerer med et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul– og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt. 

Bandet

Tim Carmon (US) – orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)

Wayne Hernandez (UK) - vokal (Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)

Sam White (UK) - vokal (Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.)

Phebe Edwards (UK) - vokal (Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.)

Steffen Isaksen (NO) – piano og keyboard

Håvard Bendiksen (NO) – gitarer, trekkspill mm.  

Gjermund Silset (NO) – bass. 

Sted: Oseberg Kulturhus