Back to All Events

Åpning av årets julemarked: Gratis julekonsert med ALEKSANDER WALMANN

Aleksander Walmann.jpg

I år har vi gleden av å ønske deg velkommen til gammeldags julemarked på Torvet! Vi byr på salgsboder og julestemning, og ikke minst en rekke gratis julekonserter til inntekt for Kirkens Bymisjon og deres aksjon "Gled en som gruer seg til jul".

Åpning av julemarkedet
På åpningen av årets julemarked 7. desember er vi så heldige å få besøk av selveste ALEKSANDER WALMANN! Vi kjenner han som vinner av årets Melodi Grand Prix i duoen JOWST med sangen "Grab the moment", og nå sist som en av høstens deltakere i "Stjernekamp" på NRK1. I tillegg deltok Aleksander i "The Voice" i 2012 hvor han kom til finalen, så vi snakker om en svært dyktig og scenevant musiker som vi gleder oss stort til å få besøk av.Velkommen til årets første julekonsert på Torvet kl. 17!

Konferansier: Kenneth Hartmann Dahl.

Earlier Event: December 3
MGP jr. Juleturné 2017
Later Event: December 7
Konsert: Håp under broene