Back to All Events

Humorgalla: Alex Rosén, Jon Niklas Rønning & Rasmus Wold

Humorgalla_Alex.jpg

Opplev flere av landets fremste komikere sammen med duoen fra Bye & Rønning, Jon Niklas Rønning og Ole Morten Aagenæs. Showene inneholder humor og musikk i en herlig kombinasjon. Her er det bare å velge sin favoritt!

Alex Rosén
Når man skal beskrive Alex kan det kort oppsummeres slik; Et firkløver i én og samme person! Komiker – musiker/sanger – en 1.klasses programleder/konferansier. Med Alex Rosén på scenen kan vi garantere masse latter og kjappe kommentarer!

Jon Niklas Rønning
Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Hans treffsikre parodi på Ole Paus dukker opp i et langt repertoar som har sikret ham flere Komipriser.
Rønning opptrer ofte med makkeren Ole Morten Aagenæs, en av landets beste pianister og vokalister som sikrer en lekker musikalsk ramme.

Rasmus Wold
Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert i standup-miljøet, der han hadde sitt gjennombrudd under Lattergalla 2016 sammen med bl.a. Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning.

Earlier Event: December 1
Julemarked 2017
Later Event: December 2
Gratis kino: HAKKEBAKKESKOGEN