Back to All Events

Gratis julekonsert: LARS MARTIN MYHRE

Lars Martin Myhre.jpg

Vi er takknemlige for at vår kjære Lars Martin Myhre i år igjen tar turen til Tønsberg Torv for å sette oss i den rette julestemningen. Konserten er til inntekt for Kirkens Bymisjon, og vi håper å se DEG på Torvet kl. 14! Konferansier: Kenneth Hartmann Dahl.

Vi gratulerer Lars Martin Myhre med Alf Prøysens ærespris 2017! Han mottok prisen 23. november i år, og prisen deles ut for langt og fortjenestefullt virke innen musikk, visekunst eller diktning innenfor de genrene som forbindes med Alf Prøysen. 

Sakset fra Lars Martins egen hjemmeside:
Lars Martin Myhre: artist, musiker, komponist, produsent
f. 10/8 1956 i Tønsberg. Bosatt i Sandefjord siden 1993.

Lars Martin vokste opp på Olsrød utenfor Tønsberg i et, etter eget utsagn ”helt alminnelig hjem hvor sang og musikk var en naturlig del av de voksnes omgangsform. Ingen kunne noe særlig, men klunka med, ved hjelp av de fåtallige gitargrepene man kunne. Man kunne kanskje innvende på kvaliteten, men musikkgleden var det ingen ting å si på”.

Earlier Event: December 17
Tønsberg Amatørteater: JUNGELBOKEN