Back to All Events

Gratis julekonsert: LASSE SAGEN OG GLENN MAIN

Lasse SAgen og Glenn Main.jpg

Våre fantastiske lokale artister Glenn Main og Lasse Sagen stiller opp for Kirkens Bymisjon og holder gratis julekonsert på Torvet!

Glenn er bl.a. kjent som kapellmester, "Glenn the pianoman" og "synth-Glenn", og er en hardtarbeidende musiker med mange jern i ilden. Han har bl.a. fyrverkerikonserten her i byen på 17. mai, og du finner han rett som det er bak tangentene på Beck´s på brygga, på Sir Winston i Oslo eller hvor som helst hvor det er et piano. Han har dessuten gitt ut et Jean-Michel Jarre tribute-album som er godkjent av selveste mr. Jarre himself. 

Lasse har et stemmeregister som strekker seg over hele 5 oktaver – unikt i verden sies det! Stemmeprakten har ført han på turné i over 40 land, og hvem skulle trodd at vår mann fra Husøysund bl.a. er stor popstjerne i Russland? Han er dessuten kjent som Skandinavias beste Tom Jones imitator.

Glenn og Lasse samarbeider ofte, og sammen skal de gi oss deilig julemusikk med det beste fra deres verdener.

Gjesteartist: Iselin Main. Iselin vil fremføre sin nydelige singel "Jul uten deg".

Konferansier: Kenneth Hartmann Dahl.

Gled dere! Velkommen til en herlig konsert på Torvet kl. 20!

Iselin Main.jpg
Earlier Event: December 14
Tønsberg Amatørteater: JUNGELBOKEN
Later Event: December 15
Tønsberg Amatørteater: JUNGELBOKEN