Back to All Events

Gratis Julekonsert: CHRIS MEDINA OG ASTRID TVEITAN med Soul Children

Astrid og Chris.jpg

Tønsberg får besøk av en internasjonal popstjerne!

Astrid Tveitan fra Tønsberg har fått med seg selveste CHRIS MEDINA til Tønsberg Torv! Sammen med Disel & Tønsberg/Nøtterøy og Sandefjord Soul Children stiller de opp for Kirkens Bymisjon og holder gratis julekonsert på Torvet.

Astrid er en habil artist og låtskriver, som bl.a. har deltatt i Melodi Grand Prix. Hun opptrådte nylig på Vestfold Idrettsgalla hvor hun fremførte sin herlige, nyeste singel "Dance Through the Storm".

Chris ble verdensstjerne etter sin deltakelse i American Idol i 2011. Han har utallige konserter og tv-opptredener bak seg, og har bl.a. sunget på det populære "The Tonight Show with Jay Leno". Her hjemme har han vært med i "Beat for beat" og opptrådt på VG-lista for å nevne noe.

Astrid og Chris i duett -og barnekoret Soul Children- dette MÅ jo bare bli bra! 

Musikerne de har med seg er:
- Kenneth Eriksen: Piano
- Johan Lundgren: Gitar
- Henning Øyjordet: Gitar

Konferansier: Kenneth Hartmann Dahl.

Vi gleder oss stort - sees på Torvet kl. 14!

 

Astrid og Chris VGlista.jpg
Earlier Event: December 16
Tønsberg Amatørteater: JUNGELBOKEN
Later Event: December 16
Tønsberg Amatørteater: JUNGELBOKEN