Back to All Events

Førjulsstemning med Frelsesarmeen

Frelsesarmeen_julekonert.jpg

Frelsesarmeens julekonsert i Tønsberg Domkirke har vært et fast innslag i Domkirkefestivalen helt siden festivalens begynnelse. Tehillah, Frelsesarmeen i Tønsbergs eget gospelensemble, har deltatt i konserten hvert år, og igjen lover de et vakkert utvalg av sanger fra julens kjente og nyere repertoar. Flere av Tehillahs sangere vil også bidra med solistinnslag denne kvelden. Tehillah ledes av Kristin MacKinnon, som også er pianist. Øvrige musikere i bandet er:  Henrik Madsen, trommer. Øystein Eriksen, bass. Kristian Thomassen Nygård, gitar. Einar Frøysa, keyboards. Dalia Mihanta, fiolin. 

For tredje år på rad får julekonserten besøk av Frelsesarmeens Territoriale Hornorkester (FTH) som gjester, noe det trofaste publikummet setter pris på, etter flotte tilbakemeldinger tidligere år. Nok en gang vil de 30 musikantene fylle kirkerommet med velklingende og livlig brassmusikk på et høyt nivå. FTH ledes av Espen Ødegaard. 

Det blir også innslag fra Frelsesarmeens gatefotball i Tønsberg og domorganist Arne Rodvelt Olsen. Emil Skartveit vil binde konserten sammen, og du er velkommen til en varm og flott konsertopplevelse med julens budskap i sentrum.

Frelsesarmeen har ingen inntekter fra denne konserten, men de står med julegryta på utsiden, for de som ønsker å støtte Frelsesarmeens arbeid. 

Billetter:
kr 225,- (voksen) / kr 125,- (studenter) inkl. avgift

Billetter kjøpes ved inngangen eller her:
https://www.ticketmaster.no/event/forjulsstemning-med-frelsesarmeen-billetter/552571?language=no-no

Les mer om Domkirkefestivalen her: www.domkirkefestivalen.no

Earlier Event: December 13
Tønsberg Amatørteater: JUNGELBOKEN
Later Event: December 14
Gratis julekonsert: Linda Kvam med band