Back to All Events

Rem & Rem + Tønsberg Domkor: Dylan, Cohen og Gud

Rem_Rem.jpg

Endelig er trioen Rem & Rem klar for Litteraturuka i Vestfold med konserten Cohen, Dylan & Gud! De løfter det ypperste av sanglyrikk med Håvard Rems oversettelser av Bob Dylan og Leonard Cohen. Vi inviterer publikum tett på tekstene med en musikalsk ramme man kan leve på langt inn i vinteren. Vi har også med oss Tønsberg domkor som med sin klang bidrar til en sterk opplevelse under ledelse av sin dirigent Nina T. Karlsen.

Håvard Rem er kanskje landets fremste «dylanolog», og har gjennom årene oversatt en lang rekke av både Dylans og Cohens tekstunivers. Alltid med en svært stødig penn og en akkurat passelig dose ærbødighet i møte med mesternes originaltekster. 

Innledning ved biskop i Tunsberg,Per Arne Dahl.

Håvard Rem: tekst, vokal, munnspill

Simen Rem: vokal, gitarer

Freddy Holm: mandolin, fele, lap steel etc.

Nina T. Karlsen

Tønsberg Domkor

Musikere

Sted: Tønsberg Domkirke