Back to All Events

Julegrantenning

Julegrantenning2016.jpg

Velkommen til årets julegrantenning!

I tradisjonen tro vil nissefamilien ankomme brygga i Kristinaskipet, og deretter blir det felles fakkeltog opp til Torvet hvor Frelsesarmeen byr på konsert, lesing av juleevangeliet og gang rundt juletreet. Ordfører Petter Berg står for den offisielle tenningen av julegranen.

PROGRAM:
Kl. 15:15: Arrangementet starter på brygga utenfor Tønsbergs Blad. Konferansier Tom Gjermundsen leder oss gjennom seansen på brygga. Røde Kors selger fakler, det blir servert gløgg og With Bakeri selger deilige bakervarer.

Kl. 15:40: Kristinaskipet ankommer brygga med nissemor, nissefar og nissebarna.

Kl. 15:45: Avgang fakkeltog. Nissefamilien leder oss opp til Torvet.

Kl. 16:00: Arrangementet på Torvet starter. Det blir minikonsert med hornmusikk fra Frelsesarmeen, lesing av juleevangeliet og gang rundt juletreet ledet av Frelsesarmeen. Tenning av julegranen v/ordfører Petter Berg. Kanskje nissen kommer med en overraskelse til barna?

Foto: Tønsbergs Blad

Earlier Event: November 24
Julelatter på Oseberg