Back to All Events

Extend art of Dance presenterer: NØTTEKNEKKEREN

Nøtteknekkeren.jpg

NØTTEKNEKKEREN: En ballettforestilling for hele familien

Extend art of dance setter opp den tradisjonelle juleforestillingen «Nøtteknekkeren» i 2 akter. 

Forestillingen er etter Hoffmanns berømte eventyr ”Nøtteknekkeren og Musekongen”, med praktfull musikk av Peter Tsjajkovskij. Dette er historien om Lille Klara som får en nøtteknekker i julegave av den mystiske gudfaren sin, Drosselmeyer. Klara er veldig fornøyd med julen så langt, men lite vet hun om de farer som venter henne. Dere vil få oppleve kampen mellom musene og soldatene, se de vakre snøfnuggene og bli med til det fantastiske sukkertøylandet. 

For mange er det blitt en årlig tradisjon å se Nøtteknekkeren til jul. Ballettdanserne vil ta dere med på en magisk og spennende reise!  Hva er vel julen uten Nøtteknekkeren?

Sted: Oseberg Kulturhus