Back to All Events

Quo Vadis 2017: Smart - Smartere - Smartest

Quo Vadis.png

Vi hører mye om digitalisering og smart tenkning – men hva innebærer egentlig det? 

Under årets Quo Vadis på Quality Hotel Klubben møter du noen av de som har tenkt smart og tatt digitaliseringen et skritt videre. Kloke hoder som har tenkt «utenfor boksen» – med eller uten nettilgang. 

Årets konferansier: Alex Rosén
 

Alex Rosen.jpg

Alex Rosén har hatt en rik og bred TV-karriere, han er skribent, forfatter, musiker, skuespiller og har lansert 4 egne vinsorter. Som konferansier har han mange elleville strenger å spille på. 
Forvent noe ekstra!
 

PROGRAM

11.30 
Quality Hotell Klubben - Registrering med lunsj
 
12.00 
Velkommen av TNF ved konferansier Alex Rosén
 

Kunstig intelligens:

12.20 - Erik Fosse 
Kan analyse av store datamengder gi skreddersydd behandling til pasienten?

Erik Fosse er spesialist i generell kirurgi og professor ved det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Han har erfaring fra hjelpearbeid i Midtøsten og leder en forskningsavdeling for utvikling av nye behandlingsmetoder ved Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet.

13.05 - @else 
Norges første personalsjef med kunstig intelligens (og glimt i øyet)

Innovasjonssjef Espen Linløkken og produkt Christian Langvatn fra Sticos vil gi deg et innblikk i begrep som kunstig intelligens, nevrale nettverk og chatbots. Du vil også få høre hvordan kunstig intelligens kan endre og påvirke både organisasjoner og mennesker.

Moderne teknologi:

14.15 - 7Sense
Teknologi helt på jordet

Vi får høre om smarte sensorbaserte overvåkningsløsninger til landbruket. Utviklet og produsert i Norge og i Vestfold.

14.45 - BIM Partner med øvelse for deltagere
Fra serviett til driftsfase

Med utgangspunkt i Torp Panorama i Sandefjord vil daglig leder i BIM Partner, Tom Holbein vise oss fasene for BIM i prosjekt og hvordan dette forenkler prosessene. Dette blir en visuell visning i VR på storskjerm.

15.30 - Pure Consulting
Kan disruptiv teknologi sikre en bærekraftig verden?

Tidligere OL-vinner i kulekjøring, gründer og daglig leder i Pure Consulting Stine Lise Hattestad Bratsberg, er en av Norges ledende rådgivere innen bærekraft. Vi får høre om hvordan disruptiv teknologi og forretningsmodeller kan skape positive endringer for samfunn, miljø og næringsliv. 

16.00 Pause med mat

Smarte mennesker:

16.35 - Cecilie Andvig
Handling er det som teller

Hennes foredrag karakteriseres som stand-up show, alvorlig i humoristisk innpakning. Kunstig intelligens og smarte folk. Smarte folk er folk som bryr seg.  Mennesker som trives skaper gode resultater! Grip noen i å gjøre noe riktig, ikke vent til de gjør noe galt.

17.20 - Sigurd Granmark
AS Norge

Foredragsholder og lederutvikler Sigurd Granmark snakker om endringer, digitalisering, robotisering og kunstig intelligens. Hva gjør de smarte folkene? Hvorfor er smarte folk viktig hvis teknologien likevel tar over jobbene våre.

19.00 Middag

 

Earlier Event: October 24
Gratis kino på brygga
Later Event: October 26
Shopping hos Torvgården