Back to All Events

Forfattermøte: Lars Saabye Christensen & Roy Jacobsen

Forfattermøte.jpg

To av høstens store romaner er signert to av søylene i norsk samtidslitteratur, nemlig Lars Saabye Christensen og Roy Jacobsen.

Med Rigels øyne er tredje roman i serien om Ingrid Barrøy her. De to forrige romanene hans De usynlige og Hvitt hav har fanget lesere over hele verden. Som første nordmann ble Jacobsen nominert til den prestisjetunge The Man Booker International Prize for De usynlige, den første boken om Ingrid.

Fra Lars Saabye Christensens får vi denne høsten et nytt storslått episk verk. Bli med når vi legger øret inntil konkylien og lytter: Hør lyden av Oslo. Se gatene som binder den sammen, se menneskene som bor i dem. Byens spor er første bind i en trilogi, og vi befinner oss på Oslo vest rett etter krigen der vi møter Ewald og Maj Kristoffersen med deres sønn Jesper.

Forfatterne møter litteraturanmelder Finn Stenstad til samtale.

Sted: Tønsberg & Nøtterøy Bibliotek.