Back to All Events

Pop-up shop // Ioanna


Ioánna Tjøme er norsk forhandler for det lille up-&-comming greske motehuset Ioánna Kourbela. Motehuset er et lite familiedrevet firma der datteren Ioanna Kourbela er hoveddesigner. Hun ble nettopp tildelt den prestisjetunge prisen «Best Emerging Brand»  under motemessen Pure London. Ioanna Kourbelas kolleksjoner er designet for å fremheve skjønnheten, og det feminine hos alle kvinner. Stoffene er av en utsøkt kvalitet, og først og fremst i organiske tekstiler. Alt er produsert i Hellas, design, tekstiler og søm. Det er en glede for oss å representere et motehus, som også tar et tydelig samfunnsansvar. Ioanna Kourbela støtter non-profit organisasjonen, Fashion Revolution.

Åpningstidene vår er:
Man–Ons–Fre: 10:00–18:00
Lørdag: 10:00–16
Tirsdag og onsdag åpner vi 10:00-20:00

Earlier Event: September 17
Tøysedag