Back to All Events

Marcus & Martinus // Morgan Sulele

MARCUS & MARTINUS

Tvillingparet og tenåringsidolene Marcus & Martinus fra Trofors i Nordland ble født 2002. De har vært interessert i musikk så lenge de kan huske. De kommer fra en familie hvor musikk har vært av interesse i hele oppveksten og hvor de startet i barnekor fra 4-5 års alderen. 
I en alder av bare ni år, og på første forsøk skrev tenåringsidolene Marcus og Martinus sin første hit «To Dråper Vann». Sangen de endte opp med å vinne hele Norges hjerter med, under MGP junior-finalen i Oslo Spektrum 2012. De elsker musikk og sang og låtskriving er ikke de eneste talentene de har. Martinus spiller litt piano, mens Marcus øver på gitar og de er veldig flinke til å danse. 
Etter MGP junior som var en helt fantastisk opplevelse og et minne for livet skjøt karrieren fart, og de slapp sin andre singel, «Leah», som også ble populær. Våren 2013 reiste de på turné sammen med P4 og Kreftforeningen på Vinterlyd, hvor de opptrådte på samme scene som Karpe Diem og Eric Saade. 

De kan nå bli tidenes yngste til å vinne en Spellemannspris, samt at de er tidenes yngste til å selge ut Oslo Spektrum på rekordtid!

 

MORGAN SULELE

I flere år har Magnus Clausen, bedre kjent som Morgan Sulele, levert låter for de festlige og rølpete anledningene. Låta«Luremus» har blitt streamet på kryss og tvers av Norge, og sitter nå med over 2 millioner avspillinger. Med en etablert fanskare som strekker seg godt innenfor russemiljøet etter flere titalls russelåter, signerte han platekontrakt med Universal Norge før jul.
Hans første singel i år «Rist meg», med Katastrofe på laget, var bare en smakebit på hva som kom. For hans neste singel «Bare min» er årets sommerhit uten tvil. En komfortabel 1. plass på Spotify, VG-Lista, iTunes, Shazam + opptreden på VG-Lista Rådhusplassen sier sitt. «Bare min» er og blir årets sommerhit, om ikke åres hit. 

Kom og opplev disse artistene til en magisk konsert i Foynhagen!
Vi har også tak over hele hagen om været skulle være dårlig.

 

 

 

 

Earlier Event: August 3
Lillebjørn Nilsen // Foynhagen
Later Event: August 5
Tønsberg Båtrace