Back to All Events

Byvandring // Levende Historie -Tønsberg politikammer 150 år. Lov og orden før og nå

Tønsbergguidene er eksperter på Tønsberg og omegn og viser deg rundt i Norges eldste by. De åpne byvandringene vil foregå hver onsdag klokken 19:00 i 12 uker. Oppmøte er ved Tønsberg Sjøfartshistorisk senter på brygga.  100 kr per person, barn gratis. Turen kan betales med kontanter ellerVipps.Vil du høre med om Tønsbergs historie og vil være med på Byvandring? 8 juni – Levende Historie -Tønsberg politikammer 150 år. Lov og orden før og nå 15 juni – Banker og bygninger 22 juni – Øvre Langgate 29 juni – Byens hovedpulsåre 6 juli – Svend Foyns sosiale og religiøse engasjement 13. juli – Baglerbyen Tønsberg 20. juli – Litt om industri og arbeidsplasser 27 juli –  Minnesmerker og snublesteiner 3 august –  Fattig og rik 10 august – Handelsbyen Tønsberg 17 august – Sund og kanal 24 august – Levende Historie -Tønsberg politikammer 150 år. Lov og orden før og nå Velkommen til Tønsberg!

Tønsbergguidene er eksperter på Tønsberg og omegn og viser deg rundt i Norges eldste by.

De åpne byvandringene vil foregå hver onsdag klokken 19:00 i 12 uker. Oppmøte er ved Tønsberg Sjøfartshistorisk senter på brygga.  100 kr per person, barn gratis. Turen kan betales med kontanter ellerVipps.Vil du høre med om Tønsbergs historie og vil være med på Byvandring?

8 juni – Levende Historie -Tønsberg politikammer 150 år. Lov og orden før og nå

15 juni – Banker og bygninger

22 juni – Øvre Langgate

29 juni – Byens hovedpulsåre

6 juli – Svend Foyns sosiale og religiøse engasjement

13. juli – Baglerbyen Tønsberg

20. juli – Litt om industri og arbeidsplasser

27 juli –  Minnesmerker og snublesteiner

3 august –  Fattig og rik

10 august – Handelsbyen Tønsberg

17 august – Sund og kanal

24 august – Levende Historie -Tønsberg politikammer 150 år. Lov og orden før og nå

Velkommen til Tønsberg!

Earlier Event: August 17
Byvandring // Sund & kanal
Later Event: August 26
Challenge - fulldistanse triathlon