Back to All Events

Klovner i kamp // Foynhagen

Det er nesten blitt en tradisjon! For 3. året på rad gjester Klovner i Kamp Foynhagen. 
"For et trøkk det er her i Tønsberg!" uttalte gjengen sist de var her.

Klovner i Kamp eller KiK er en hiphop gruppe fra Tåsen i Oslo som ble for alvor kjent i det norske kulturlivet på grunn av deres norske raptekster, noe de både fikk Spellemannsprisen for og Edvardsprisen. Gruppen ble startet i 1994 av Dr. S og Alis, men ble utvidet med to medlemmer og består i dag av de fire medlemmene Aslak Hartberg «Alis», Sveinung Eide «Dr. S», Esben Selvig «Dansken» og Thomas Gullestad «DJ Goldfinger / Fingern». Gruppen var aktive fra 1994 til 2006, men hadde en gjenforeningskonsert på Sentrum Scene i 2013.

 

 

Opprinnelig var musikken inspirert av rockebølgen fra 80-tallet og den politiske venstresiden, men gruppen har etter hvert blitt mer kjent for sine humoristiske og feststemte låter.  

De fikk sitt gjennombrudd med albumet «Bjølsen Hospital», og er også kjent for sitt album «Ørnen tek ikkje unga» der de gjorde en sang sammen med Odd Nordstoga. Klovner i Kamp er også kjent for singler som “Nattens Sønner”, “Kaninkoker 2”, “Tykt og Tynt”, “Alt Som Ikke Dreper”.


Fredag 4.desember slippes en ny låt fra Klovner i Kamp. Det er nå 10 år siden sist!

I 2014 og 2015 var det en utsolgt Foynhagen som kokte med Klovner i Kamp så her er det bare å glede seg til en fantastisk konsert!

Earlier Event: August 5
Sivert Høyem // Foynhagen
Later Event: August 9
Bryggedans // Hnnørbrygga