Back to All Events

Join our party // Byfest

Slottsfjell er i gang og Tønsberg Sentrum drar i gang en heidundrendes BYFEST for å vise alt vi har å by på i Norges eldste by. Vi utvider åpningstidene og holder åpent fra kl. 10 – 22.  Byen vil fylles med gode tilbud, god musikk og mye mer. 

Det blir fokus på musikk også i sentrum på Byfesten.  DJ Atlantica sørger for sommerbeats fra scenen på Torvet gjennom dagen. Mulig det også dukker opp en gjeste DJ på 9 år som spiller noe kult for kidza. Det blir premiere på Tønsbergs nye sommerlåt, «Sommer i Tønsberg, skrevet at Glenn Main, fremført av Iselin Main, 10 CC spiller i Foynhagen og på Torvet runder vi av det hele med GRATISKONSERT med Jabaman feat Teigen på scenen kl 22. Jabaman varmet opp for Madcon tidligere i sommer og byr på sommerlige toner og reggae beats på Torvet på BYFESTEN.

I tillegg blir det mat på Torvet, Frogners Delikatesse fyrer opp grillen og serverer  digg mat hele dagen. With byr som vanlig på deilig bakevarer. Og vi får også innslag av vårruller og hjemmelaget thaimat fra Sarap. Utover dette satser vi på god stemning og en skikkelig byfest hvor alle gjør sitt for å sette Tønsberg på kartet også denne dagen.

Ingen grunn til å planlegge noe annet enn et besøk i Tønsberg Sentrum onsdag 13.juli!

Earlier Event: July 12
Bryggedans // Honnørbrygga
Later Event: July 13
Byvandring // Baglerbyen