Back to All Events

Kristinaløpet

 

VIL DU VÆRE MED PÅ LØPEFEST I TØNSBERG?

Kristinaløpet arrangeres for 36.gang - meld deg på HER nå!

Det blir fellesstart på distansene og lørdagsløpet er tilbake igjen. Da er det bare å sette av tid til en trivelig helg i byen, enten du nå er lokal, utflytter som vil hjem en tur, eller om du rett og slett er en mosjonsløper som vil være med i et trivelig løp. Den atmosfæren løperne møter langs bryggene i Tønsberg finner du ingen andre steder, så det er bare å starte planleggingen.
Kom deg opp av sofakroken og ut for å trimme kropp og sjel – det er helse i hvert skritt og den største konkurrenten din er deg selv – eller var det kanskje en av de andre bedriftene du ville ta opp kampen med? 

Det blir også muligheter for de minste. Barnas Kristinasløp starter med oppvarming sammen med Friskis og Svettis kl 14.45 på Torvet og deretter med løper barna fra Torvet, ned Storgaten og til Gunnarsbø!

Mer informasjon om løpet finner du HER!