Back to All Events

Kattas Figurteater Ensemble på Safarimessen og Middelalderfestivalen


Hvit fugl .jpg

Kattas Figurteater Ensemble er aktive i helgen og har mange forestillinger og stand på både safarimessen og Middelalderfestivalen.

Kattas Figurteater Ensemble på Safarimessen 4-5.juni:
Kattas stiller med egen stand på Safari Messen. Her kan du møte noen av dukkene våre, slå av en prat og små og store kan få prøve seg på skyggeteater eller lage skyggefigurer.

Søndag 5.juni: Mer enn Ti Tommelvotter (Fri entre)
kl 12.30 Kattas Figurteater Ensemble lar deg møte Tanta til Beate og bamsen hennes, Bjørnen Obstfelder. De bor i det lille høye gule huset som ligger på den andre siden av gata. Der sitter Tanta og samler på ord: på gamle og nye ord, på rare ord og fine ord og på sjeldne ord, for slike ord kan bli til dikt og rim og regler som hun kan gi videre til publikum. Og ordene finnes i dikt av William Shakespeare, Sigbjørn Obstfelder, André Bjerke, Ragnar Hovland, Roald Dahl, Arild Nyquist og mange andre. Diktene blir til små opptrinn med dukker som kommer  flygende ut av Tantas store frakk. Overraskelsene tar ingen ende før forestillingen er nødt til å slutte. Av og med: Anne Helgesen

Kattas på Tønsberg Middelalderfestival:
Hvit Fugl:
4. juni på Heierstadloftet
kl. 13.00 - Hvit fugl - episode 1
kl. 14.00 - Hvit fugl - episode 2
kl. 16.00 - Hvit fugl - episode 3
Kattas presenterer en helt ny forestilling i tre deler under Tønsberg Middelalderfestival. Forestillingen handler om en liten gutt som ønsker han kunne fly og som blir til en hvit fugl. Dukkespillet etterfølges av lek og samtaler både med dukker og dukkespillere. Vi holder til på Heierstadloftet, Vestfolds eldste profane bygning.
For priser se: http://www.tonsbergmiddelalderfestival.no

5. juni på Heierstadloftet
kl. 12.00 - Hvit fugl - episode 1
kl. 14.00 - Hvit fugl - episode 2
kl. 16.00 - Hvit fugl - episode 3
Kattas presenterer en helt ny forestilling i tre deler under Tønsberg Middelalderfestival. Forestillingen handler om en liten gutt som ønsker han kunne fly og som blir til en hvit fugl. Dukkespillet etterfølges av lek og samtaler både med dukker og dukkespillere. Vi holder til på Heierstadloftet, Vestfolds eldste profane bygning.
For priser se: http://www.tonsbergmiddelalderfestival.no

4. juni Flammer over fjellet kl.23.00 (Fri Entre)
Med: Stella Polaris, Kattas Figurteater Ensemble, Elfi Sverdrup og Tone Juve.
Forestillingen er en vandring blant gjøglere, sangere, sagnfigurer og skygger fra Tallak til Slottsfjellets topp. I skinnet fra ilden får publikum i alle aldre oppleve bilder fra borgens historie og mytologi. Det hele avsluttes med flammeshow.

Obs: Merk at forestillingen starter på Tallak

Foto: Espen Winther

Foto:Espen Winther

Earlier Event: June 4
Safarimessen 2016
Later Event: June 16
Tønsbergdagen