Back to All Events

Frans Widerberg


FRANS WIDERBERG – ALKYMISTISKE AKVARELLER

Utstilling på HAUGAR KUNSTMUSEUM fra 06. feb - 11. sep 2016
 

 

På denne utstillingen presenterer Frans Widerberg en serie på 23 akvareller malt på store boksider som inneholder oversatte tekster fra alkymistisk litteratur. Alle arbeidene er laget i begynnelsen av 1980-årene, men er aldri blitt vist før da kunstneren hadde gjemt de unna på toppen av et skap og så glemt deres eksistens. Forrige år oppdaget Tønsberg-galleristen Kjell Strand verkene under et besøk hos Widerberg og foreslo en presentasjon på Haugar. Samtlige av akvarellene er reprodusert i katalogen som også er forfattet og utgitt av Kjell Strand

VELKOMMEN TIL HAUGAR KUNSTMUSEUM!

Earlier Event: January 30
After shopping
Later Event: February 6
After shopping