Back to All Events

Bylørdag - morsdag og valentine

Gaven til din kjære finner du i byen 13.februar!

Du vil selvsagt finne mange flotte tilbud til den du er glad i på Bylørdag, men vi vil også underholde familien.

Det blir morsdagskortverksted hvor barna kan lage et hyggelig morsdagskort enten hos Babels, Bare Barista Øvre Langgate, på Haugar, With Brød & kaffe eller cafeene på Farmandstredet.

Vi inviterer også familien på en hyggelig forestilling Kl. 10.30 på Babels. Der vil vi vise forestillingen "Reven & havet". Samme forestilling spilles kl 15.30 på Farmandstredet.

"Reven og havet" dreier seg om en rev som bor helt alene i den store skogen. Den vil så gjerne til havet, for det har den aldri sett. Men reven tør ikke legge ut på reisen alene. Den setter seg ned og synger en sang om det å være rev. Da dukker det plutselig opp en sau, som lurer på hva reven driver med. Reven forteller, og da vil sauen også gjerne se havet. Sammen legger de i vei. På turen treffer de mange andre dyr, som alle vil være med og se havet, og etter hvert er de en stor gruppe med forskjellige dyr på vei mot det store målet.

Alle dyrene har hver sin sang, som blir fremført under forestillingen. Vi bruker kjente barnesanger slik at barna kan synge med, dersom de vil eller kan det. Budskapet er knytting av vennskapsbånd, og målet med forestillingen er også å gi barna en positiv musikalsk opplevelse. Vi bruker tøydyr som dukker, og og etter forestillingen får barna hilse på dyrene.

OM MINO MANO:
Mino Mano består av Christina Grefsrud-Halvorsen, som er manusforfatter, forteller, sanger og pianist, og Jon Anders Grefsrud-Halvorsen, som er gitarist og kulissemaker.  
De medvirkende har lang erfaring med musikk og teater fra scener i både inn- og utland. 

På FOYN kan barna male sine egne kunstverk. Picassolino kunstskole er på besøk og barna får en oppgave med inspirasjon fra Valentine og maler sitt eget bilde med opplæring og veiledning fra lærere. Fra kl. 12.00-16.00. 

Aktivitetene er gratis.

VELKOMMEN TIL BYLØRDAG I TØNSBERG SENTRUM!


Earlier Event: February 6
After shopping
Later Event: February 13
After shopping