Back to All Events

Julekonsert // KorX

VELKOMMEN TIL KONSERT PÅ TØNSBERG TORV!

Hver lørdag i desember er det gratis julekonserter på Tønsberg Torv til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid i Vestfold.
Ta en pause i julestria og kom på Tønsberg Torv for å la julestemningen sige inn.

Litt om KorX:
KorX har eksistert i 15 år og jubileet ble feiret i 2014. De øver i Søndre Slagen kirke og har  base der, men  liker godt å opptre på andre arenaer også. Vi liker oss godt innenfor ulike sjangere og kan underholde ved de fleste anledninger. 

Litt om Kirkens Bymisjon Vestfold:
Kirkens Bymisjon vil at mennesker i Vestfold skal erfare respekt, omsorg og tilhørighet. Kjernen i oppdraget deres er å være til stede for mennesker som strever, og møte den enkelte med respekt og omsorg. Respekt betyr «å se nøye etter» eller «å se om igjen».

I sitt daglige møter med mennesker erfarer de at alle er mer enn du ser.

KOM PÅ TORVET UNDER KONSERTEN OG STØTT DERES ARBEID I VESTFOLD!