Back to All Events

Julekonserter på Tønsberg Torv - Christina Grefsrud-Halvorsen med band

Hver lørdag i desember er det gratis julekonserter på Tønsberg Torv til inntekt for Kirkens Bymisjons arbeid i Vestfold.
Ta en pause i julestria og kom på Tønsberg Torv for å la julestemningen sige inn.

Christina Grefsrud-Halvorsen med band
Christina Grefsrud-Halvorsen med band kommer også i år til Tønsberg torv 17.12 kl 13 med en varm og lun konsert det oser julestemning av. Her er det bare å lene seg godt inntil en man er glad i og nyte de vakre tonene og ordene. Nytt av året er bandets yngste medlem, snart 17 år gamle Oscar Almquist, som er elev ved musikklinjen på Greveskogen videregående, på klarinett og piano. Sammen med Torgeir Mørck Hovi på gitar og koring, Jon Anders Grefsrud- Halvorsen på bassgitar og Daniel Kittilsen på perkusjon skapes en nydelig ramme rundt Christinas følsomme og sterke vokal.
Velkommen til en stemningsfull opplevelse!"

Litt om Kirkens Bymisjon Vestfold:
Kirkens Bymisjon vil at mennesker i Vestfold skal erfare respekt, omsorg og tilhørighet. Kjernen i oppdraget deres er å være til stede for mennesker som strever, og møte den enkelte med respekt og omsorg. Respekt betyr «å se nøye etter» eller «å se om igjen».
I sine daglige møter med mennesker erfarer de at alle er mer enn du ser.

KOM PÅ TORVET UNDER KONSERTEN OG STØTT DERES ARBEID I VESTFOLD!