Back to All Events

Ensomt juletre søker gaver


Ensomt juletre søker gaver
I perioden fremover kan privatpersoner, organisasjoner, lag, foreninger og næringslivet komme innom Quality Hotel Tønsberg eller Quality Hotel Klubben med sine gaver. Vi sørger for at de blir delt ut til de som virkelig trenger det gjennom samarbeid med incestsenteret, krisesenter, Frelsesarmeen og Røde Kors. Målet er å gi alle i vår region mulighet til å gi og få gaver denne julen.

Ensomt juletre er et samarbeid mellom Tønsberg kommune, Nøtterøy Kommune, Tønsberg Sentrum, Pulserende Kystperle, Quality Hotel Tønsberg, Quality Hotel Klubben, Incestsenteret i Vestfold, Krisesenteret, og Frelsesarmeen, Røde Kors, og Rotary.

Tusen takk for at du bryr deg.

 

Earlier Event: November 21
Pop-up shop // Geraldine Gallery
Later Event: November 26
Julegrantenning