Back to All Events

Årets TV-aksjon: Sammen får vi hjelpen helt fram


Årets TV-aksjon 23. oktober: Sammen får vi hjelpen helt fram

TV-aksjonen NRK 2016 går Røde Kors. Årets TV-aksjon skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – sivile rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

Årets TV-aksjonsmidler går til Røde Kors sitt arbeid i ni land hvor sivilbefolkningen i mange år har lidd under krig og konflikt: Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.  

TØNSBERG SENTRUM STØTTER ÅRETS TV-AKSJON

Earlier Event: October 17
Pop-up shop // Lokal kolonial uemballert
Later Event: October 24
Pop-up shop// Smaken av Vestfold