Back to All Events

Pop-up shop // Pokemon Go week


POKEMON GO WEEK S

I disse dager er Pokemon GO i vinden, noe som har tatt mange av oss med storm. 

I høstferieuken, inviteres skolebarn og –ungdommer til sosialt samvær og aktivitet med vår Pokemon GO week i Øvre Langgate 71.

Det er det innovative og dynamiske firmaet PopEvent som inviterer til Pokemon GO week, der små og store Pokemon-entusiaster inviteres til sosialt samvær og «happenings». Pop Up-butikklokalet i Øvre Langgate 71 er velegnet som samlingspunkt fordi det ligger svært godt til midt mellom Tønsberg torg og Slottsfjellet. Langs denne ruten og i nær omkrets finnes en rekke pokestops!

Det blir god stemning, enkel bevertning av mat og drikke, konkurranser med flotte premier, pokestops med lures og muligheter til å sikre seg kule Pokémon-effekter. Lokalet vil fungere som ladestasjon og det vil bli informasjon om ulike pokestops. Også sponsorene vil vise frem sine tilbud og produkter i butikklokalet.

PopEvent er i dialog om å få etablert et Pokemon by-tog, som enkelt kan frakte folk fra stop til stop, slik at også de som har utfordringer med å gå langt kan delta. Med Pokemon Go week legges det opp til at alle skal kunne delta, både små og store barn, ungdommer, samt ivrige foreldre og besteforeldre. 

Earlier Event: October 1
Oktoberfest //Foynhagen