Back to All Events

Hanne & Tre Tenorer - World of Music


Hanne Kroghs ide med å kombinere våre fremste tenorers ekstreme prestasjoner med nær, klok og slagferdig underholdning, har de senere årene utviklet seg til en av norsk kulturlivs største suksesser. I sommer utvikles stjernelaget ytterligere med gullstrupen Helene Bøksle og souldronningen Marianne Antonsen når Hanne & Tre Tenorer fra 9. juli inntar Oseberg kulturhus i Tønsberg. Sommershowet “World of Music” er en hyllest til musikken hvor de største sangene skal synges av de største stemmene, innenfor en ramme av latter, tårer og rare, forunderlige historier. 
Medvirkende: Hanne Krogh Helene Bøksle Marianne Antonsen Thomas Ruud Marius Roth Christensen Jan Erik Fillan Kapellmester: Stein Austrud 

Sted: Oseberg Kulturhus
Arrangør: Quality Hotell Tønsberg

Kjøp billetter HER!

Earlier Event: July 16
Slottsfjell 2015
Later Event: July 21
Tour of Norway for kids