Back to All Events

Sommershow i FOYNHAGEN

Hva er vel en kulturhage i Tønsberg uten et sommershow? Vi har jobbet hardt for å kunne finne et sommershow som passer for Tønsberg og Foynhagen. Endelig har vi funnet det perfekte! Nilsi – Nils Ingar Aadne kommer hjem til Tønsberg og Foynhagen med sitt nye sommershow Ego.

Nils-Ingar har brukt sitt morsomme og observante skråblikk for å lage showet EGO der han tar for seg hvor bra vi egentlig har det i her på berget. Nordmenn lever på balkongen til verden; folk kjøper hytte i Thailand og det grilles kamskjell på Fjærholmen. Trauste jordnære nordmenn har over natta fått penger mellom henda. Eirik Blodøks har rett og slett vunnet i lotto. Det blir humor av sånt! Med glimt i øyet og et innhold som gir publikum høy gjenkjennelses-faktor er dette et humorshow du virkelig vil le av. VG trillet terningkast 5! 

Showet passer for alle og det er ingen aldersgrense. Showet er sittende og ute under tak.

Spesialsydde firmapakker med bespisning på The Sense, Conradis, Brasseri X eller Quality Hotell, med mat, drikke og show. Ta kontakt på mail: post@foynhagen.no eller 91602000.

Showet spilles i Foynhagen på Tønsberg Brygge:
Torsdag 25. juni 
Fredag26. juni 
Lørdag 27. juni 
Torsdag 2. juli 
Lørdag 4. juli 

Det blir premiere i Foynhagen og premierefest på The Sense etter showet torsdag 25.juni

Billetter kjøper du HER!

Earlier Event: June 18
Tønsbergdagen
Later Event: June 27
Kristinaløpet