Back to All Events

PIPPI PÅ BIBLIOTEKET

Sted : Barneavdelingen

Sjøbodteatret og biblioteket vil feire Pippi Langstrømpes jubileumsbursdag med en improforestilling
Improvisasjon er en teaterform uten manus, uten planlegging. Det handler om å hive seg ut i det ukjente og la seg rive med. Aldri si nei, alltid si ja. Publikum blir ofte inkludert. Sjøbodteaterets yngste teatertrupp Teaterfamilien, vet ikke helt hva som kommer til å skje for tiden når de spiller teater. De jobber med imrovisasjon. Ikke hvilken som helst improvisasjon! De jobber med Pippi som tema. Noe spill er innenfor tema, noe er utenfor. Hvor stor del av hva? Det er umulig å si før vi står på scenen. Er du nysgjerrig og spent på hva som kommer til å skje? Det er i hvert fall Teaterfamilien. Vi sees der, ikke sant?

Les mer om Sjøbodteatret.

Gratis inngang

Foto: Privat


Kontakt : Ida Arnesen, telefon: 99 22 94 84, e-post: ida.arnesen89@gmail.com