Raga Rockers - Støperiet
Feb
9
8:00 PM20:00

Raga Rockers - Støperiet

Raga.jpg

Rock'n'roll party! Et av landets største, beste og viktigste rockeband kickstarter konsertåret 2019 på Støperiet!

I over 35 år har Michael Krohn & co gitt sitt hengivne publikum solide doser rockpoesi gjennom 12 studioalbum og et hundretalls konserter. De oppsummerte karrieren så langt på cd- og vinylboksen «Sannhet på boks», hvor mer eller mindre hele musikk-Norge – 137 i tallet – hyllet bandet med sine versjoner av deres låter. I fjor kom også filmen om Michael Krohn.

Vi kan love en kveld for historiebøkene på Støperiet lørdag 9.februar

Bill. kr. 430,- + bill.avg. 

20 år leg.

View Event →
A Magical Moment: Hanne Krogh, Johnny Logan, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud
Dec
2
6:00 AM06:00

A Magical Moment: Hanne Krogh, Johnny Logan, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud

JULEKONSERT.JPG

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og Quality Hotel Tønsberg inviterer til konsert/familiejulebord i Oseberg kulturhus søndag 2. desember.

Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan!

Når stjernelaget også i år toppes med to av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå.

Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60 års-jubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturne i Norge.

I år klarte hans tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned.

Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestere.

Sjelden finnes det en tenor av Marius Roth Christensen og Thomas Ruud sitt nivå i ett land. Tønsberg har to! Marius, som i dag er den store stjernen på Den Norske Opera, kommer fra distriktet, mens Thomas, som synger hovedroller verden over, senest ved den store operaen i Singapore, flyttet hit i år.

Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter - så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.

Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.

View Event →
Stjernegalla - Oseberg Kulturhus
Dec
1
9:00 PM21:00

Stjernegalla - Oseberg Kulturhus

STJERNEGALLA.JPG

Det er duket for en stjernespekket humorkveld!

Opplev kremlaget Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen, Thomas Giertsen og Martin Beyer-Olsen på én kveld!
Dette lover mange hysterisk morsomme gjensyn, og innslag du aldri før har sett - fra A-laget blant norske komikere.

Info:
Sted: Oseberg Kulturhus
Dørene åpner: 20.45
Aldersgrense show: 18 år
Billett: 
Amfi: 520,- + avg (inkl. Afterparty på The Sense)
Galleri: 470,- + avg (inkl. Afterparty på The Sense)
Show og buffè: 1175,- 
Show, bufè og overnatting: 2095,- pp

Kombiner show med julebord? Quality Hotell tilbyr sin store og berømte julebuffè og The Sense tradisjonelle julerettene eller deres populære sharingretter.

Booking:
Hvis dere er en gruppe/firma på flere en 8 personer og ønsker et pakketilbud - så kan dere ta kontakt med:

Ta kontakt på julebord@choice.no / 33 00 41 00

Ta kontakt på booking@thesense.no / 459 64 000

Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte Oseberg Kulturhus på oseberg@choice.no for bestilling.

View Event →
Dr.Bergland - Bryter taushetsplikten
Nov
30
9:00 PM21:00

Dr.Bergland - Bryter taushetsplikten

Dr. Bergland.jpg

En god latter forlenger livet! 

Komiker:
Jonas Kinge Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Gjorde seg også bemerket med andreplass i 2016-utgaven av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».

Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære.
Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».

Info:
Sted: Oseberg Kulturhus
Dørene åpner: 20.45
Aldersgrense show: 18 år
Billett: 445,- + avg (Afterparty på The Sense)
Show og buffè: 1095,- pp
Show, buffè og overnatting: 1995,- pp

Kombiner show med julebord? Quality Hotell tilbyr sin store og berømte julebuffè og The Sense tradisjonelle julerettene eller deres populære sharingretter.
Etter showet er det afterparty på byens mest populære sted The Sense!

Booking:
Quality Hotell : julebord@choice.no / 33 00 41 00
The Sense på booking@thesense.no / 459 64 000

Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling!

Velkommen til førjul i Oseberg Kulturhus, Quality Hotell og The Sense!

View Event →
Inspirasjonsdagen 2018
Nov
28
8:30 AM08:30

Inspirasjonsdagen 2018

Inspirasjonsdagen,jpg.jpg

Inspirasjonsdagen 2018 - mestring tross motgang

IA-rådet i Vestfold og NAV Arbeidslivssenter inviterer deg til en lærerik, nyttig, munter, velsmakende og inspirerende dag på Oseberg Kulturhus. 

Her får du MYE for pengene! 👍

En hel dag med kunnskap, inspirerende påfyll 👩‍🏫, musikk 🎵 og "edu-tainment" 🎭, pauser med kaffe/te ☕, kaker 🍰, popcorn 🍿og en fantastisk 2-retters lunsj 🍽️.

Vi legger NÅ ut 250 billetter til EarlyBird pris - KUN kr 625,-
Løp og kjøp❗️
(FULL pris billett etter kampanje er 725,-)
Spar penger og kjøp billetter NÅ: bit.ly/inspirasjonsdagen2018 💸

View Event →
Kurt Nilsens Julekonsert
Nov
27
6:30 PM18:30

Kurt Nilsens Julekonsert

Kurt Nilsen.jpg

Kurt Nilsen

Special Guest: Christel Alsos

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange. Den folkekjære musikeren tar med seg noen av Norges beste musikere og vil skape en spesiell inngang til julehøytiden for publikum.

Kurt Nilsen sitt album ”Have Yourself A Merry Little Chistmas” ble gitt ut i 2010 og blir omtalt som en moderne klassiker. Albumet har blitt en soleklar publikumsfavoritt og har strømmet over 76 millioner ganger. Platens repertoar er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning.

Arrangør/sted: Oseberg Kulturhus

View Event →
Stage Dolls & Return på Støperiet
Nov
23
8:30 PM20:30

Stage Dolls & Return på Støperiet

Return_StageDolls.png

For en kombinasjon - Return og Stage Dolls samme kveld!

To gigantiske band i norsk rockehistorie, og som har levert et hav av hits. Gjør deg klar for en kveld med landeplager som “Sing Me A Song”,”Bye Bye Johnny”,”Love Don’t Bother Me”,”Hard To Say Goodbye” og mange flere. Høsten 2013 feiret Stage Dolls 30-årsjubileum, og slapp singelen ”Highway Of Life”. Se bandet spille låta live på Studio 1 på NRK her. I sommer ga Return og Stage Dolls sammen ut låta ”Rock’n Roll Train”! 

Sted: Støperiet Scene

View Event →
Jubileumskonsert med Tønsberg Janitsjarkorps og venner
Nov
11
6:00 PM18:00

Jubileumskonsert med Tønsberg Janitsjarkorps og venner

Jubileumskonsert.jpg

Tønsberg janitsjarkorps fyller 90 år 5 november 2018. Dette ønsker vi å feire med en forrykende jubileumskonsert 11 november i Oseberg Kulturhus. 
Konserten vil by på mange musikalske smakebiter og deriblant musikk av den amerikanske komponisten og dirigenten Leonard Bernstein som ville fylt 100 år i år.
En av gjestene på konserten er tenor sangeren Marius Roth Christensen som har en allsidig karriere. Han ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmenn, og studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han senest gjorde igjen høsten 2017. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet, og sunget roller som Beppe i Pagliacci, White Minister i Le grand macabre, Styrmannen i Den flyvende hollender, Don Ottavio i Don Giovanni og Zinovij Borisovich Izmajlov i Lady Macbeth fra Mtsensk.

View Event →
Bondens Marked til Tønsberg torv i oktober
Oct
27
10:00 AM10:00

Bondens Marked til Tønsberg torv i oktober

IMG_3934 BM Beito_Folk.jpg

Bondens Marked kommer til Tønsberg 5 ganger i år!
Første gangen var på TorvLIVET - Matmarked på Tønsberg torv 17. mars og sammen med mange andre tilbydere av kvalitetsmat ble de tatt godt i mot på torvet og var kjempefornøyde. Det skaper ekstra stor stemning når vi har matmarkeder på torvet og vi anbefaler å ta turen innom de lørdagene de er i byen.

Og til dere som har godsaker å selge, men ikke ikke er med i Bondens Marked, det er selvfølgelig mulig å leie vanlig torvplass disse dagene.

Datoer Bondens Marked kommer til Tønsberg: 17. mars, 14. april, 19. mai, 22 september(Stort matmarked) og 20. oktober.

Benytt sjansen til en god torvopplevelse :)

View Event →
Gjenbruksmarked på Tønsberg torv - Oktober
Oct
27
10:00 AM10:00

Gjenbruksmarked på Tønsberg torv - Oktober

Gjenbruksmarkedet på torvet er en kjempesuksess med fullbooket torv og yrende liv hver gang. - Vær derfor raskt ute med å bestille og betale plass.

Har du klær og ting i skuffer og loft som ikke brukes lenger? Som andre kan ha glede av? Bli med på Gjenbruksmarkedet siste lørdagen i måneden.

Plass bestiller dere her: http://www.tbgsentrum.no/torvet (Skriv gjerne hva du selger) Prisen er kr 170,- pr. 3x3m-plass. Dere tar selv med det dere trenger av bord og utstilling. 

Gi dine gamle ting et nytt liv - og finn nye skatter!

- Tidligere markeder har vært fyllt av alt fra second-hand klær, tilbehør, retro, interiør, LP'er og maritime skatter til barneklær, leker og bøker. Velkommen!

Følg markedet på facebook: https://www.facebook.com/events/158061661655208/

IMG_3792.JPG
View Event →
Kongelige Norske Marines Musikkorps og skolekorpsene i Tønsberg
Oct
26
6:30 PM18:30

Kongelige Norske Marines Musikkorps og skolekorpsene i Tønsberg

Musikkorps.jpg

NMF Sør feirer Musikkorpsenes år 2018 sammen med Kongelige Norske Marines Musikkorps og skolekorpsene i Tønsberg. 

Festforestilling
Du inviteres til festforestilling i Oseberg kulturhus, sammen med Kongelige Norske Marines Musikkorps, Eik og Klokkeråsen Skoleorkester, Søndre Slagen Skolekorps, Volden og Ringshaug Skolekorps og komponist og tusenkunstner Haakon Esplo.

Som solister med Marinemusikken får du høre 8 år gamle Jazmin Szurcsik på klarinett, og drømmestipendvinner Johanne Dahl Hanssen på trompet.

Aspirantene får spille med Marinemusikken
Alle byens aspiranter skal være solister med Marinemusikken i et helt nyskrevet stykke, komponert av Haakon Esplo. Esplo har lang erfaring som musiker, tryllekunstner, buktaler og komponist, og er konferansier på konserten. 

I forkant av festforestillingen blir det foajekonsert med skolekorpsenes aspirant- og juniorkorps.

View Event →
Oct
24
7:30 PM19:30

Kollaps i Kullissene

kollaps.jpg

Når alt som kan gå galt, går enda verre! Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle i spissen for et topplag av norske komedieskuespillere. Så langt sett av 50.000! 

Publikum ler så de hyler og kritikerne jubler for The Play That Goes Wrong. Teaterstykket går på femte året i London og er blitt kåret til «Årets beste komedie 2015». Med tittelen Kollaps i kulissene presenterer Riksteatret og Chat Noir suksessen i Norge, og løyene er i de beste hender hos publikumsyndlinger som Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle og Jan Martin Johnsen. Knut Nærum oversetter og Kim Haugen har regi.

View Event →
Release // Dj Bjarøy // The Sense
Oct
13
10:00 PM22:00

Release // Dj Bjarøy // The Sense

Dj Bjarøy.jpg

The Sense har gleden av å endelig presentere DJ Bjarøy Live!  
Bjarøy er klar til å innta DJ-scenen og gleden er stor at selve releasen blir på The Sense!

Bjarøy flyr høyt, spiller vareriert og kommer garantert til å løfte taket med sine heftige beats. Det er bare å ta på deg de beste danseskoene du har! Nå kan du endelig oppleve det nye stjerneskuddet!

Support: TBA
Id: 22 år
Cover: Fri 
Gjesteliste og bord: booking@thesense.no
Det forventes stor pågang, så kom tidlig!

View Event →
Hellbillies på Støperiet
Oct
13
8:00 PM20:00

Hellbillies på Støperiet

Hellbillies.jpg

Etter over 25 år på veien har Hellbillies velfortjent fått status som et av landets aller beste live-band. 

Da bandet slapp sitt nyeste album ”Søvnlaus”, var det til unison strålende mottakelse. Etter å ha overvært den første konserten på slippturnéen mente Drammens Tidendes anmelder at bandet aldri hadde vært bedre.

Hellbillies her underholdt publikum i hver lille krok i Norge siden 1990.De har spilt over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere og publikum.

Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt.

View Event →
Are Kalvø: Hyttebok frå helvete
Oct
12
7:00 PM19:00

Are Kalvø: Hyttebok frå helvete

Are Kalvø.jpg

ARE KALVØ – HYTTEBOK FRÅ HELVETE
Ein komikars motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

STØPERIET SCENE - TØNSBERG
FREDAG 12. OKTOBER 2018

Are Kalvø er ein nordmann som ikkje verkar.

Han vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet, omgitt av fjordar og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve, med turmuligheiter på alle kantar. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake.

Dette har aldri vore eit problem. Før no.

For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.

Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.

For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

Resultatet blei «Hyttebok frå helvete», ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

Denne kvelden fortel han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskande mykje anna som du ikkje trudde hadde noko med saka å gjere. Det blir stand-up. Det blir vitsar. Det blir tull. Det blir eit par uventa harde utfall mot alle som liker fjell betre enn folk.

Etterpå kan du snakke med Kalvø, seie bortimot kva du vil til han, og kjøpe signerte bøker.

View Event →
Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir
Oct
12
6:00 PM18:00

Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir

Bobler.jpg

WE LOVE TØNSBERG! 

Bobler er et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. Slutte å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv.

Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv, og gjør det med humor, mens Bjørg pøser på med fantastiske bilder og har fokus på inspisere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta.

Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Velkommen til et slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og nyt. Dette er først og fremst en skikkelig feelgood kveld!

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
7
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
6
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
5
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
4
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
3
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
2
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Middag for en hundrings
Oct
1
4:00 PM16:00

Middag for en hundrings

MFH_HF2018_Fb_topp.jpg

I høstferien 1.-7. oktober vil igjen byens restauranter tilby Middag for en hundrings :-) 

Nyt høstdagene i byen og inviter med familie og venner ut på middag! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse dagene, så det er lurt å bestille bord på din favorittrestaurant i god tid. Vi håper byen fylles med fristende retter, liv og røre! 

Arrangementet gjelder hver dag hele høstferieuken fra kl. 16.

Hold deg oppdatert på restauranter og menyer her: https://www.facebook.com/events/976241249230808/

View Event →
Konsert Sawatdee Restaurant & Bar: Kjell Elvis
Sep
29
9:00 PM21:00

Konsert Sawatdee Restaurant & Bar: Kjell Elvis

Kjell Elvis.jpg

Har du lyst til å oppleve selveste Elvis Presley? Vel, Kjell Elvis er en enormt god imitator både på utseende og musikalsk . Denne mannen kommer til Sawatdee restaurant og bar midt på Tønsberg brygga 29.09.2018. 

Som Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist tar Kjell Elvis yrket sitt alvorlig. På scenen er han Elvis Presley, men også Kjell Henning. Han er Kjell Elvis - artisten som høres ut som Elvis, ser ut som Elvis, og skaper stemningen Elvis var kjent for.

Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.

Billetter og mer info. her: https://www.facebook.com/events/958617674322955/

View Event →