Vil du bli medlem av TBGS?

TBGS representerer gårdeiere, næring og handel. Vår hovedoppgave er å bidra til en positiv utvikling av byens sentrum. TBGS skal bevare og videreutvikle sin rolle som et levende og attraktivt handelssentrum. Eierskapet til rollen som ledende innenfor sentrumsutvikling og fornyelse er vi stolte av.

Som medlem av TBGS har du en rekke fordeler. De fleste konkrete, men viktigst av alt den overliggende fordelen det er å være en del av et større nettverk av aktører som ønsker å jobbe i samme retning for å nå konkrete mål.

Noen fordeler:

Rabatt på annonsering i Tønsbergs Blad.
Godt markedsført gavekortordning.
Løpende informasjon om alle handelsaktiviteter.
Førstehåndsinformasjon om opprusting og andre fornyelser.
Bli en del av de stemningsfulle julegatene.
Mulighetene til å påvirke ulike prosjekter
Rabatterte priser på markedsføring hos designbyrået folkstudio.no

Velkommen som medlem!
E-POST: sentrumsleder@tbgsentrum.no
 

Ønsker du å etablere deg i Tønsberg?

Ønsker du å etablerer bedrift i Tønsberg? Har du en drøm om å drive kafé, leter du etter lokalet til butikken din eller har du alt drevet i noen år men er på utkikk etter informasjon om sentrum og hva som foregår. Her kan du fine tips og råd om hvordan komme i gang, hvem du kan kontakte og hvilke andre bedrifter som drives i sentrum. Informasjonen vil bli kontinuerlig oppdatert.

Tenker du å etablere egen forretning, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Kanskje lurer du på noe rundt forretningsplan, budsjett, regnskap, forretningsavtaler, kontrakter, markedsføring eller nettsider?

Ta kontakt med Start Vestfold.
TELEFON: 41313766
E-POST: trine@startivestfold.no
startivestfold.no


Gårdeieroversikt