Vil du bli medlem av TBGS?

TBGS representerer gårdeiere, næring og handel. Vår hovedoppgave er å bidra til en positiv utvikling av byens sentrum. TBGS skal bevare og videreutvikle sin rolle som et levende og attraktivt handelssentrum. Eierskapet til rollen som ledende innenfor sentrumsutvikling og fornyelse er vi stolte av.

Som medlem av TBGS har du en rekke fordeler. De fleste konkrete, men viktigst av alt den overliggende fordelen det er å være en del av et større nettverk av aktører som ønsker å jobbe i samme retning for å nå konkrete mål.

Som medlemsbedrift får du bl.a.:
-
Mulighet til å bidra til et levende sentrum fylt med aktiviteter.
- Bidra til å påvirke prosjekter knyttet til for eksempel parkering, julegater, fortetting, næringsarealer, torvet, etablering av varehus utenfor sentrum osv.
- Aktivitetsplan med oversikt over alle aktiviteter i sentrum.
- Invitasjon til medlemsmøter fire ganger i året. Informasjon om kommende aktiviter, innlegg av andre medlemsbedrifter og eksterne foredragsholdere, mingling & nettverksbygging.
- Gavekortordning.
- Rabatt på annonsering i Tønsbergs Blad på nett, print og mobil i fbm. kampanjer.
- Din bedrift blir søkbar på våre nettsider, du får mulighet til å ha kupongtilbud i vår kundeapp og å sende ut tilbud til kundeklubben på sms. Videre deler vi gjerne dine arrangementer og kampanjer på vår Facebookside.

Velkommen som medlem!
E-POST: sentrumsleder@tbgsentrum.no
 

Ønsker du å etablere deg i Tønsberg?

Ønsker du å etablerer bedrift i Tønsberg? Har du en drøm om å drive kafé, leter du etter lokalet til butikken din eller har du alt drevet i noen år men er på utkikk etter informasjon om sentrum og hva som foregår. Her kan du fine tips og råd om hvordan komme i gang, hvem du kan kontakte og hvilke andre bedrifter som drives i sentrum. Informasjonen vil bli kontinuerlig oppdatert.

Tenker du å etablere egen forretning, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Kanskje lurer du på noe rundt forretningsplan, budsjett, regnskap, forretningsavtaler, kontrakter, markedsføring eller nettsider?

Ta kontakt med Start Vestfold.
TELEFON: 41313766
E-POST: trine@startivestfold.no
startivestfold.no


Gårdeieroversikt